Bezorgd over

Veilig Thuis Haaglanden is het centrale advies- en meldpunt voor iedereen die met huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt. Veilig Thuis Haaglanden is er voor kinderen en volwassenen die hulp nodig hebben om weer in balans verder te gaan. Soms kom je er op eigen kracht niet uit. Samen creƫren we zorgvuldig een plek waar veiligheid en geborgenheid voorop staan.

Wanneer contact met Veilig Thuis Haaglanden?
Situaties die met huiselijk geweld of kindermishandeling te maken hebben zijn vaak niet zonder hulp van anderen op te lossen. Soms vervagen de moeilijkheden vanzelf, maar vaak weet men niet dat er eigenlijk sprake is van een echt probleem. Bovendien kan vragen om hulp moeilijk zijn. Hierdoor kunnen onveilige situaties lange tijd ongewild blijven voortbestaan.
Soms vangt u als familielid, ouder, buur of goede vriend signalen op van geweld of mishandeling. Elk geval is uniek. Maakt u zich zorgen over iemand in uw omgeving? Neem dan contact met ons op via 0800-2000. Samen kijken we naar wat er speelt en wat er nodig is om het op te lossen.

Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling
Bent u een professional en wilt u weten hoe u de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling kunt toepassen? Dan kunt hier meer informatie vinden.