Voorlichting aanvragen

Tijdelijke minder voorlichtingen

Door drukte en onderbezetting kunnen wij op dit moment geen gehoor geven aan alle voorlichtingsverzoeken. Om de druk op onze eigen mensen en kwaliteit van onze voorlichtingen te beschermen, zijn wij genoodzaakt te werken met langere aanvraagtijden en moeten we keuzes maken in de voorlichtingsverzoeken. We vinden het uiteraard belangrijk dat ketenpartners voldoende meekrijgen van het werk van Veilig Thuis en ook de samenwerkingen daarbij te versterken. Het geven van voorlichtingen draagt hieraan bij. Daarom bieden we het einde van het jaar een (online) voorlichtingsbijeenkomst aan waar geïnteresseerden op in kunnen schrijven. Houd hiervoor de website in de gaten.

Veilig Thuis Haaglanden geeft voorlichting op locatie aan professionals en geïnteresseerden. Vraag via het onderstaande formulier een voorlichting aan over, onder andere:

  • vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling
  • bespreken van zorgen over huiselijk geweld en kindermishandeling
  • de werkwijze van Veilig Thuis (onderzoek naar gemelde zorgen, kindgesprek, betrokkenheid vertrouwensarts, veiligheidsvoorwaarden)
  • bespreken van situaties, specifiek voor jouw organisatie of aanwezigen

 

Veilig Thuis Haaglanden verwerkt en beschermt wettelijk je persoonsgegevens volgens de Verklaring inzake Gegevensbescherming.

Snel weg van deze website