Wil je het nieuws van Veilig Thuis per mail ontvangen?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Wethouders Zorg en Jeugd bezoeken Veilig Thuis Haaglanden

30 Oct 2015

Op woensdag 7 en 28 oktober hebben de wethouders Zorg en de wethouders Jeugd van alle regiogemeenten een werkbezoek gebracht aan Veilig Thuis Haaglanden.

Na een hartelijk welkom door de directie van Veilig Thuis, kregen de wethouders aan de hand van praktijkcases uitleg over het proces dat Veilig Thuis doorloopt bij binnenkomst van een melding.
Ook kregen ze meer inzicht in de lokale samenwerking met CJG’s, jeugd- en gezinshulp en de sociale wijkteams. De wethouders waren onder de indruk van de diversiteit van ketens waar Veilig Thuis Haaglanden zich in beweegt en waarin zij een positie heeft verworven.

Veilig Thuis Haaglanden is sinds 1 januari 2015 het centrale Advies- en Meldpunt Huiselijk geweld en Kindermishandeling.

Andere artikelen over dit onderwerp

Online campagne Trouwen tegen je wil


03 Jun 2015

Jaarlijks zijn honderden mensen in ons land het slachtoffer van een gedwongen huwelijk. Vooral jonge...Studiemiddag ouderenmishandeling en grensoverschrijdend gedrag 16 juni


03 Jun 2015

Op 16 juni organiseert GGD Haaglanden de jaarlijkse studiemiddag over de aanpak ouderenmishandeling ...Extra aandacht voor ouderenmishandeling via Social Media


03 Jun 2015

De diverse social media bieden mogelijkheden om zowel professionals als de doelgroep ouderen en de o...